Försäljning
Försäljningsavdelningen
Vi lever i en tid då den allmänna trenden hos företag verkar vara att splittra fokus och handha det mesta som kommer inom ens väg. Vi känner alla igen det; Stormarknadernas blandning av vitvaror, hemelektronik och datorer eller de lokala radio- & TV-handlarna som blandar fyrverkerier med bilstereo och högtalare. Följden blir ofta dålig service, oengagerad support och allmänt låg kompetens inom respektive område.

Att vi som IT-konsult vänder oss till företag och inte till privata konsumenter blir en garant för Ditt företag att alltid få bästa support med underbyggd kunskap både från universitet och långvarig verksamhet i branschen. Vi kompromissar inte med begreppen stabilitet och tillförlitlighet - hos oss får Ditt företag en seriös partner som ger stöd och hjälp att driva seriös affärsverksamhet.
Ta Din verksamhet på allvar och anlita en expert för företag - Fråga efter kunskap!

Vi säljer kvalitetsprodukter och helhets-lösningar där vi om det inte redan finns ett tillräckligt bra alternativ på marknaden kan utveckla en egen lösning specialanpassad för Ditt företag. Detta tillsammans med det faktum att vi inte lagerför några varor innebär att Ditt företag alltid köper rätt produkt av senaste modell och datum.

Helhetslösningar
IdéKonsult kan med hjälp av Din funktionsbeskrivning ta fram en helhets-lösning för Ditt företag. Hör av Dig till oss om den funktion som Du vill ha löst.

Mjukvara
Hos oss kan Du köpa programvaror av de flesta kända fabrikaten: Adobe, Corel, Hogia, Microsoft, Norman, SPCS, Symantec o.s.v. Du kan även köpa programsystem specialtillverkade av oss. (Se IdéKonsults avdelning för mjukvaruutveckling.)
Hör av Dig för att få ett aktuellt pris på den produkt som du vill köpa.

Hårdvara
Vi säljer även datorer och periferiutrustning (skrivare, skanners m.m.) från bland annat: 3Com, Dell, HP, Intel, Lexmark, Matrox, Microsoft med flera. IdéKonsult tar även fram egna produkter under märket Ergo.

Hör av Dig till oss med Din förfrågan.