Aktuellt
Uppdatering
Senast uppdaterad: 2018-09-17
Uppdateringskod: crt-tbd-ltr

Kompatibilitet
Denna webbplats är anpassad för Microsoft Internet Explorer 6.0 eller senare men bör även fungera för tidigare versioner av Internet Explorer och webbläsare av andra fabrikat. En förutsättning är att webbläsaren stödjer ramar.

www.IdéKonsult.se
Om Din webbläsare eller Ditt e-postprogram inte hanterar domännamn med svenska tecken (s.k. IDN) så informerar II-stiftelsen på sin hemsida om applikationer som har inbyggt stöd för detta. De har även länkar till s.k. "plugin-program" som ger denna funktionalitet. När det gäller IdéKonsult kan du förstås även använda idekonsult.se.

Cookies och integritet
IdéKonsult månar om Din integritet i samband med användandet av vår webbplats bland annat genom att inte spara information om Ditt surfande i s.k. cookies. Vidare lovar vi att information som skickas in till oss via formulär från denna webbplats, inte kommer att spridas till tredje part.

Skript
Vissa av våra sidor använder skript för vidarediri
gering m.m. Om Du avaktiverat denna funktion i Din webbläsare eller om läsaren inte stödjer aktivt innehåll, så kan Du använda hemsidan ändå även om vissa funktioner inte kommer fungera som det är tänkt.
I webbläsarens nedre vänstra hörn visas en röd text som informerar om detta.

TTS
Hela denna webbplats är anpassad för Text-Till-Tal (TextToSpeech).

Åsikt
Tycker Du att vår sida är ren och snygg eller har Du hittat något som inte fungerar, en bruten länk eller dylikt, så hör gärna av Dig till vår webbansvarige på adressen: . Din åsikt är alltid välkommen!