user_mobilelogo

Försäljning

IdéKonsult tar fram de lösningar som hjälper våra kunderna att utveckla och förbättra sin verksamhet. Vi lyssnar på våra kunder för att förstå deras villkor och förutsättningar och skapar förändring - tillsammans med er.

Vi säljer kvalitetsprodukter och helhetslösningar där vi om det inte redan finns ett tillräckligt bra alternativ på marknaden kan utveckla en egen lösning specialanpassad för ditt företag.

Vår utvecklingsavdelning har lång erfarenhet av att utveckla lättanvända system som förenklar komplicerade processer och funktioner. Ett kostnadseffektivt system som passar som hand i handske blir en stor fördel för ert företag gentemot era konkurrenter.

Vi kompromissar inte med begreppen stabilitet och tillförlitlighet - hos oss får Ditt företag en seriös partner som ger stöd och hjälp att driva seriös affärsverksamhet.

Handslag

 

Mest klickat eller sökt

IdéKonsult - Svensk datakonsult för ditt företag sedan 1988.
Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål inom IT där vi kombinerar vår branschkunskap, innovationsförmåga och tekniska kompetens för att utveckla skräddarsydda lösningar för varje steg på vägen.
Med 30 års erfarenhet av att skapa och driva systemlösningar är IdéKonsult den självklara IT-partnern.

"Den som förstår
användaren bäst, skapar
de bästa lösningarna."
 IdéKonsult