user_mobilelogo

Företaget

IdéKonsult har en lång och gedigen tradition av att kombinera teknik och användbarhet på ett sätt som ger användaren en positiv upplevelse av avancerad teknik. Företaget grundades 1988 och då som nu ligger vårt kontor i Mjölby, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Staden har ett idealiskt geografiskt läge i centrum av det mesta tack vare närhet till både järnväg, E4 och flygplats.

Vi är en helhetsleverantör av tjänster och produkter vilket innebär att vi stärker våra kunders konkurrenskraft när det blir deras kärnverksamhet som får vara i fokus. Vi garanterar en personlig service, engagerad support och hög kompetens inom vårt område.

Vi har stadigt utökat vår verksamhet och kompetens sedan vi startade och har idag uppdragsgivare spridda från Haparanda i norr till Ystad i söder. Idag består företagets fyra hörnstenar av Utveckling, Support, Hosting och Försäljning.

Du är välkommen att se att idén håller...

Några av våra kunder och partners:

KunderPartners

 

Mest klickat eller sökt

IdéKonsult - Svensk datakonsult för ditt företag sedan 1988.
Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål inom IT där vi kombinerar vår branschkunskap, innovationsförmåga och tekniska kompetens för att utveckla skräddarsydda lösningar för varje steg på vägen.
Med 30 års erfarenhet av att skapa och driva systemlösningar är IdéKonsult den självklara IT-partnern.

"Den som förstår
användaren bäst, skapar
de bästa lösningarna."
 IdéKonsult